Rigter Beveiliging

Sleutels en cilinders

Ik wil graag nieuwe sleutels bestellen
(houd de nummers van uw veiligheidscertificaat bij de hand)
Ik wil graag nieuwe cilinders bestellen
(houd de nummers van uw veiligheidscertificaat bij de hand)
Ik wil graag meer informatie over het Rigter Sleutelplan
Verzending

Alle bestellingen worden door Rigter Beveiliging aangetekend verstuurd, waarbij u kunt aangeven of u de sleutel(s)/cilinder(s) op uw huisadres of op een ander (werk)adres wilt ontvangen. Let wel: bij bestelling van een Rigter-sleutel geldt dat deze niet geleverd wordt wanneer u de code van het bijbehorende veiligheidscertificaat niet kunt overleggen!

Wilt u een sleutel bestellen van een ander merk c.q. een niet door Rigter Beveiliging geleverd sleutelplan? Ook dat kan, maar wel uitsluitend bij gelijktijdige toezending van het bij de cilinder/sleutels behorende veiligheidscertificaat en vermelding van het nummer op de in gebruik zijnde sleutel! Alleen op deze wijze kunnen wij immers nagaan of u gemachtigd bent tot nabestellen van een sleutel, hetgeen ook bijdraagt aan uw veiligheid!
Wilt u uw gegevens niet via het beveiligde en versleutelde deel van deze website verzenden, dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen (035-2030070) of een mail sturen naar info@rigterbeveiliging.nl Wij nemen dan contact met u op!

Certificaat kwijt?

Kunt u het bij de cilinder/sleutels behorende veiligheidscertificaat nergens meer vinden? Neem dan persoonlijk contact met ons op. Grote kans dat wij een kopie-certificaat voor u kunnen aanvragen na eerst een aantal veiligheidsvoorschriften met u te hebben doorlopen.

Verhuizen

Heeft u uw pand met een (Rigter) Sleutelplan verkocht of heeft u een nieuw pand met een (Rigter) Sleutelplan aangekocht? Let er dan vooral op dat het bijbehorende veiligheidscertificaat mee wordt overgedragen! Anders kunt u of de nieuwe eigenaar geen nieuwe sleutels of cilinders bestellen.