Rigter Beveiliging

Over ons

Rigter Beveiliging is gespecialiseerd in de bouwkundige beveiliging van woningen,
winkel-, kantoor- en bedrijfspanden. Dat betekent, simpel gezegd, gespecialiseerd in sleutels, cilinders, hang- en sluitwerk, veiligheidsglas en kluizen. Stuk voor stuk slimme maatregelen, bedoeld om uw eigendommen te beschermen en indringers buiten te houden.
Ondernemer Jos Rigter vindt de bouwkundige kant van het beveiligingswerk het meest aantrekkelijk. Dat komt omdat deze maatregelen direct effect hebben. Ze vormen namelijk dusdanig lastig te nemen obstakels, dat een inbreker het liefst een deur verder gaat. Het zijn preventiemaatregelen die, mits op de juiste wijze toegepast en op de juiste plaatsen aangebracht, voor een ongewenste bezoeker minuten verschil uitmaken. Dit in tegenstelling tot elektronische beveiliging dat een signaal geeft wanneer een inbreker al (bijna) binnen is. Bouwkundige beveiliging levert dan ook een forse bijdrage aan uw (gevoel van) veiligheid.

Rigter komt uit een ondernemersgezin en heeft zich gespecialiseerd in bouwkundige beveiliging. En na inmiddels tientalen jaren in het vak werkzaam te zijn, is de liefde voor de ambachtelijke kant van het werk nog altijd even groot. Dát ziet u terug in het werk van Rigter Beveilging en in de aandacht waarmee wij voor elke beveiligingsvraag een  oplossing bedenken. Het past allemaal in het meedenken en ont-zorgen volgens het Rigter-concept.Wilt u uw bouwkundige beveiliging uitbreiden met andere beveiligingsoplossingen? Ook dan bent u bij Rigter aan het goede adres. We garanderen u een onafhankelijk advies over systemen en leveranciers!

Wij werken o.a. samen met

kerkhof_larenevva