Rigter Beveiliging


Rigter Beveiliging
Bramenberg 3
3755 BT Eemnes

035-2030070

info@rigterbeveiliging.nl
www.rigterbeveiliging.nl

Onze producten

Sleutels en cilinders

Bouwkundige beveiliging is altijd een optelsom van zaken. Rigter Beveiliging noemt dat ‘beveiliging volgens het Rigter-concept’: maatwerk, gebaseerd op de behoefte áán en vraag náár beveiliging. Centraal middelpunt van zo’n totaalplan is vaak het zogenoemde ‘sleutelplan’.

Meer info

Hang en sluitwerk

In het Rigter-concept bestaat beveiliging uit een optelsom van bouwkundige maatregelen. Uit producten die met elkaar zo’n lastig obstakel vormen dat een (gelegenheids)inbreker er al snel voor kiest een deur verder te gaan. Behalve cilinders betekent dat dus ook hang- en sluitwerk dat aan de hoogste eisen voor inbraakpreventie voldoet (herkenbaar aan het SKG-logo).

Meer info

Kluizen

Het compleet (bouwkundig en/of elektronisch) beveiligen van uw pand betekent niet dat er nooit iets kan gebeuren. En juist voor die éne keer is het maar al te zinvol een eigen brandvertragende en inbraakwerende kluis te hebben, waarin uw persoonlijke en/of zakelijke kostbaarheden veilig zijn opgeborgen.

Meer info

Veiligheidsglas

De derde pijler onder het Rigter-concept is veiligheidsglas c.q. inbraakwerend glas. Ook dit levert een bijdrage aan het buiten de deur houden van ongewenste bezoekers, vooral als het wordt aangebracht op plekken waar een inbreker ongezien actief kan zijn.

Meer info

Advies

Meedenken, adviseren en ont-zorgen: het zijn de woorden waar alles om draait in het Rigter-concept. Rigter Beveiliging is gewend om te denken in totaaloplossingen die zijn gericht op het beveiligen van al hetgeen waardevol is (u zelf, uw gezin, huisdieren, eigendommen, bedrijfsgegevens, etc.). Ons maatwerk is gericht op het buiten de deur houden van indringers. […]

Meer info